Zapt Et ya da Yok Et: Son Başkanın Çeçenistan Hatıraları
Sol taraftaki görselin üzerinde fareyi kaydırarak ürünün daha detaylı görsellerini inceleyebilirsiniz.
Stok Kodu
9786056980725Markası
KOYUSİYAH KİTAPYazar: Ahmed Zakayev
Çeviri: Batuhan Sagun
Sayfa Sayısı: 349
Basım Tarihi: 2020
Baskı Sayısı: 1. Baskı
Boyut: 13,5 x 21 cm
Dil: Türkçe
Cilt Tipi: Karton Kapak
ISBN: 978-605-69807-2-5
Kafkasya’da Çeçenlerin yüzyıllara yayılan özgürlük ve direniş mücadelesi “saygınlık” ve “onur” hisleri uyandırıyor. İnsanlığın direniş tarihinde büyük bir anlatı bu. Ne yazık ki bu anlatının son bölümü iyi gitmedi..
Zakayev’in 1990-2000 arası süreci kapsayan kitabı kişisel bilgi ve gözlemlerimizi teyit eden, zenginleştiren ve kavrama gücümüzü artıran çok önemli ayrıntılar içeriyor. Bir tiyatrocunun, bir bakanın, bir savaşçının, sürgünde bir başbakanın, yaralı bir Çeçen’in anıları.
Fehim Taştekin
Kargo bedeli alıcı tarafından karşılanmaktadır. Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.
Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 2 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.
Bu Ürünlerde İlginizi Çekebilir.
%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.
%100 ORİJİNAL ÜRÜNLER
Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.
KREDİ KARTIYLA ÖDEME
Tüm alışverişlerinizde kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.