Her kitap bir insandır...

  • |

Karanlık bir gökyüzünü anında maviye boyar kitaplar. Bir anda hayatınızda ki tüm olumsuzlukları yok eder. Başka bir dünyadır içinde olduğunuz. Ayrı duyar, ayrı görür, ayrı koklarsınız her bir şeyi. Sayfalarını her çevirişinizde başka heyecanlar uyanır, başka rüzgârlar eser yüreğinizde.

Kötü kitap yoktur hiçbir zaman. Eksik kitap vardır. Hacmi oldukça fazla bir kitabı alıp okursunuz, boş gelir bazen. Ama onlarca cümlenin arasından tek bir cümle yakalarsınız. O size yeter. Bazen de, küçük bir kitap cüssesine göre dolu doludur. Bitmesin istersiniz.

 

Her kitap bir insandır.

Biz de insanlığı biriktiriyoruz. Paylaşmak için…. 

Bizler paylaşmak için çıktık yola. Paylaşarak çoğalmak için yine, yeni bir başlangıç yapmak istedik. Tarihten sanata, edebiyattan mitolojiye, kültürden araştırmaya kadar farklı bir çok katagoride yüzlerce kitabı sizler için topluyoruz.

Yayıncılık işletmemiz Kafkas Araştırma, Kültür ve Dayanışma Vakfı (www.kafdav.org.tr) bünyesinde faaliyet gösteren ticari bir kuruluş. Aynı zamanda bir araştırma merkezi. Kütüphanemizde değişik dillerde basılı 9000’in üzerinde kitap mevcut. 5000’in üzerinde de digital yayın var. Kütüphanemiz üretmek isteyen, emek veren, okumayı seven herkese açık.

İşletme olarak tüm yayınevlerini, dağıtımcıları ve ayrıca sahafları tarıyor bulabildiğimiz yayınları temin ediyoruz. Eksiklerimiz oldukça fazla. Zamanla bu eksikleri gidereceğiz.

Bu köşede de belirli aralıklarla kitapları tanıtacağız.

Bu konuda bize yazabilir, isteklerinizi, görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.